Mailing list

Συμπληρώστε το e-mail σας ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του καταστήματος καθώς και ότι νέο υπάρχει σε ταινίες και αξεσουάρ.

Είσοδος μελών
Ερωτικά βοηθήματα - Ένα μικρό εγχειρίδιο για την χρήση τους

Ερωτικά βοηθήματα - Sex toys


Sex toys (Ερωτικά βοηθήματα)  - Ένα μικρό εγχειρίδιο για την χρήση τους!
Μάθετε πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε τα διάφορα ερωτικά βοηθήματα ώστε να αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς και δυσάρεστες εκπλήξεις!


Ανδρικό ομοίωμα - Δονητής  DILDO

‘Ίσως το πιο γνωστό και διαδεδομένο sex toy (ερωτικό βοήθημα) είναι το ανδρικό ομοίωμα (δονητής). Το ανδρικό ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διέγερση του αιδοίου της γυναίκας η για διέγερση του πρωκτού των ανδρών και γυναικών. Και λεσβιακά ζευγάρια χρησιμοποιούν ανδρικά ομοιώματα κυρίως ζωνάρια τα λεγόμενα strap-on.

Όταν υπάρχει στο ομοίωμα μια μικρή μηχανή τότε αυτομάτως το ομοίωμα ονομάζετε δονητής. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα, υλικά, αρώματα και γεύσεις. Επίσης υπάρχουν πολλή δονητές στους οποίους μπορούν να τοποθετηθούν επιπρόσθετα διάφορες θήκες ώστε να πετύχουμε συγκεκριμένο σκοπό πχ. Για καλύτερη διέγερση της κλειτορίδας η της κλειτορίδας και του πρωκτού συγχρόνως. Πολύ δονητές είναι πολλαπλών ταχυτήτων με τους οποίους έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ένταση δόνησης που επιθυμούμε.

Η χρησιμοποίηση αντρικών ομοιωμάτων από μέταλλο μπορούν με ένα ελαφρό ζέσταμα η με μια ελαφριά ψύξη τους να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διέγερση. Εδώ χρειάζεται όμως προσοχή διότι υπερβολική ψύξη η θέρμανση μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούνται για λόγους οικονομίας συγκεκριμένα τρόφιμα όπως (αγγούρια, καρότα κλπ.). Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάνει να χρησιμοποιηθούν μπουκάλια η αποσμητικά σπρέι είτε για το αιδοίο είτε για τον πρωκτό. Μπουκάλια μπορούν να αφήσουν θραύσματα στο αιδοίο η στο έντερο τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρά εσωτερικά τραύματα. Αυτή η περίπτωση είναι ένα επείγον ιατρικό περιστατικό. Επίσης εκτός του ότι μπορεί να σπάσει το μπουκάλι, υπάρχει η περίπτωση από το άνοιγμα που έχει το μπουκάλι να δημιουργηθεί κενό αέρος το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς ιατρική βοήθεια. Στα διάφορα μπουκάλια του σπρέι υπάρχει ο κίνδυνος να αποκολλήσει το καπάκι του. Προσοχή χρειάζεται όμως και με τα διάφορα τρόφιμα (αγγούρια, καρότα, μπανάνες κλπ.) διότι στη επιφάνεια τους (ακόμα και μετά από επίμονη πλύση ) μπορεί να υπάρχουν διάφορα υπολείμματα από ουσίες τα οποία δεν έχουν καμία δαυλιά στο αιδοίο η πρωκτό. Το τρόφιμο και μετά την απομάκρυνση του μπορεί να έχει αφήσει πίσω τις διάφορες ουσίες.


 

Ομοιώματα για πρωκτικό BUTT PLUG


Ανεξάρτητα από το ερωτικό βοήθημα που θα επιλέξουμε για τον πρωκτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιηθεί με αρκετή ποσότητα λιπαντικού ώστε να αποφευχθούν τυχών τραυματισμοί.
Ιδικά για τον πρωκτό κατασκευασμένα αξεσουάρ υπάρχουν πολλά. Συνήθως είναι λίγο μικρότερα από τα ομοιώματα που χρησιμοποιούνται για το αιδοίο. Πολύ σημαντικό είναι να είναι το ένα άκρο του παχύ. Διότι αν εισάγουμε ένα κανονικό ομοίωμα στο πρωκτό, υπάρχει η πιθανότητα να απορροφηθεί ολόκληρο από το έντερο με συνέπια να μη μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς ιατρική βοήθεια. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί όταν το ένα άκρο του ομοιώματος είναι παχύ. Τα ομοιώματα αυτά έχουν την ειδική ονομασία ¨Σφήνες¨. Αρκετά ομοιώματα για τον πρωκτό έχουν και βεντούζα στο κάτω άκρο, ώστε να μπορεί το ένα άκρο του να τοποθετηθεί σταθερά στο πάτωμα όταν κάποιος επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει καθιστά.
Επίσης υπάρχουν διεγερτικά για τον πρωκτό σε μορφή αλυσίδας. Πρόκειται ουσιαστικά για μπάλες που είναι στη σειρά και τις οποίες εισάγουμε στον πρωκτό. Για την ενίσχυση του οργασμού τα τραβάμε απότομα μπάλα προς μπάλα. Στους άντρες στοχεύει η πρωκτική διέγερση στο ευαίσθητο σημείο του προστάτη το οποίο δίνει έντονους οργασμούς. Εννοείται ότι ομοιώματα για τον πρωκτό διατίθενται και με δόνηση.


 

Μπάλες του Έρωτα LOVE BALLS


0ι Μπάλες τοποθετούνται στο αιδοίο και δονούνται με κάθε κίνηση , προσφέροντας σας έτσι μια πολύ ευχάριστη διέγερση. Το αξεσουάρ αυτό έχει τις ρίζες του στη Ιαπωνία και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ διακριτικό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη καθημερινότητα (στη εργασία).


 

Διεγερτικά για τις ρώγες NIPPLE SUCKER


Η Ρώγα του στήθους ανήκει στις γυναίκες αλλά και στους άντρες στις πιο ερωτικές τους ζώνες. Ερεθισμένες ρώγες μπορούν να διεγείρουν την φαντασία και να αυξήσουν την ερωτική διάθεση. Ερωτικά βοηθήματα για να ερεθίσουν τις ρώγες υπάρχουν πολλά. Τα προϊόντα αυτά (τα περισσότερα λειτουργούν σαν βεντούζα) μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αυνανισμού είτε μπορούν να ενσωματωθούν στα ερωτικά παιχνίδια των ζευγαριών. Μια άλλη λίγο πιο σκληρή κατηγορία είναι τα κλιπ για τις ρώγες, στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και βαρίδια.


 

Παιχνίδια με δεσίματα LOVE CUFFS


Τα παιχνίδια με δεσίματα είναι πλέον αρκετά γνωστά και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πλέον υπάρχει στην αγορά μια πολύ μεγάλη γκάμα από διάφορα αξεσουάρ για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Χρειάζεται όμως προσοχή για να κάνετε τις σωστές επιλογές αγοράς. Χειροπέδες που δεν διαθέτουν μηχανισμό ασφαλείας ώστε να μπορούν να ανοιχτούν στην ανάγκη και χωρίς κλειδί δεν είναι κατάλληλα. Επίσης το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα δεν πρέπει να προκαλούν τραυματισμούς στο δέρμα (κοψίματα, ερεθισμούς). Πολύ σημαντικό είναι επίσης να προσέχετε να μη σταματάει ποτέ η κυκλοφορία του αίματος. Σε οποιαδήποτε μορφή δεσίματος πρέπει η/ο δεμένος να είναι σε θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορεί να λυθεί από εσάς και σε καμία περίπτωση δεν κάνει να τον αφήσετε μόνο σε κάποιο δωμάτιο. Στο εξωτερικό γίνονται μέχρι και σεμινάρια για την τέχνη του δεσίματος. Κατά την δική μου γνώμη το θεωρό κάπως υπερβολικό αυτό. Υπάρχουν όμως στη αγορά και αρκετά βιβλία για δεσίματα, ίσως μια καλύτερη λύση. Το καλύτερο όμως είναι να αφήσετε την δική σας φαντασία να σας οδηγήσει χωρίς σεμινάρια και βιβλία.


 

Δαχτυλίδια για το πέος  COCK RINGS


Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη δαχτυλιδιών για το πέος. Μια κατηγορία για παράδειγμα δίνει και τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξεις με τις διάφορες ενσωματωμένες μπίλιες η γωνίες που διαθέτει να ερεθίζει συγχρόνως και την κλειτορίδα της γυναίκας. Άλλα δαχτυλίδια στα οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα τους δυναμώνουν κατά πολύ τη στύση. Επίσης τα δαχτυλίδια που είναι και για τους όρχεις δίνουν μια εξτρά διέγερση στον άντρα.
Για την υγεία μπορούν να γίνουν επικίνδυνα μόνο εάν υπάρχει υπερβολικό τράβηγμα η πίεση κάνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος πάρα πολύ δύσκολη. Χρειάζεται κάποια προσοχή στη χρήση τον δαχτυλιδιών. Καλό θα είναι να διαβάζεται πριν την χρήση τους τις οδηγίες. Εάν είναι το δαχτυλίδι πολύ μικρό η εάν τοποθετηθεί λάθος μπορεί να προκαλέσει μια επίπονη συνεχή στύση (Priapismus).


 

Αυνανιστήρια - Μεγεθυντές PENIS PUMP


Αυνανιστήρια είναι συνήθως μια απομίμησης (κλώνος) από το αιδοίο η το στόμα στα οποία μπορεί να εισχωρήσει το πέος. Με δόνηση η με φούσκωμα προκαλεί έναν πολύ έντονο οργασμό. Οι μεγεθυντές (penis pumps) προκαλούν μια πιο δυνατή στύση και μια μεγέθυνση του πέους. Οι μεγεθυντές αυτή οι οποίοι δημιουργούν κενό αέρος χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες για τη θεραπεία προβλημάτων στύσης στους άντρες.


 

Λιπαντικά LUBRICANT


Και σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν διάφορα είδη, ποιότητες και υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των λιπαντικών. Η κύρια χρήση των λιπαντικών είναι για να καλύψει την έλλειψη λιπαρότητας στο αιδοίο, κυρίως χρησιμοποιείτε και πρέπει να χρησιμοποιείτε για ειδικές σεξουαλικές πρακτικές (πρωκτικό) για να αυξήσει τη λιπαρότητα , ώστε να ελαχιστοποιήσει το πιθανότητα τραυματισμών. Τα Λιπαντικά πρέπει να είναι υδροδιαλυτά και να έχουν ουδέτερο pH ώστε να μη καταστρέφουν τα προφυλακτικά. Προσοχή! πολλές φορές χρησιμοποιούνται λαδάκια για μασάζ η για μωρά σαν αναντικατάστατα λόγο χαμηλότερου κόστους αυτό είναι όμως επικίνδυνο διότι καταστρέφουν τα προφυλακτικά.


 

 

 

 

Τελευταίες προσφορές
GLAMOUR GLASS CURVED BIG WAND
περισσότερα
Tiani 2 Design Edition Cerise EU
περισσότερα
LUSH MAYA SCARLET
περισσότερα
OUCH! REALISTIC LEATHER STRAP-ON 8 INCHES BLACK
περισσότερα
SATISFYER MIGHTY ONE RING VIBRATOR
περισσότερα
SATISFYER VIBES CHARMING SMILE LILAC
περισσότερα