Mailing list

Συμπληρώστε το e-mail σας ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του καταστήματος καθώς και ότι νέο υπάρχει σε ταινίες και αξεσουάρ.

Είσοδος μελών
ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ

Πρωκτικό σεξ 

10 πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζεται για των πρωκτικό έρωτα!

‘Αν και σε μια τελευταία έρευνα έχει προκύψει ότι το 50% των ευρωπαίων κάνουν τακτικά πρωκτικό sex, είναι το σεξ από την πίσω τρυπούλα το τελευταίο ταμπού. Θα σας πούμε εδώ ότι θέλατε  και πρέπει να μάθετε για το πρωκτικό σεξ.


 

1) Με αριθμούς  

Αν και το πρωκτικό σεξ στην κοινωνία θεωρείτε ως το τελευταίο ταμπού του σεξ από έρευνες έχουν προκύψει ότι το 50% των ευρωπαίων έχουν συχνά σεξ με την άλλη τρυπούλα. Και ότι το σεξ από την πίσω πορτούλα είναι η αγαπημένη φαντασίωση των αντρών το αποδεικνύει και το γεγονός ότι σχεδόν σε όλες τις ταινίες πορνό υπάρχει τουλάχιστον μία σκηνή με πρωκτικό sex και πάρα πολλές που αποτελούνται μόνο από τέτοιες σκηνές.   


 

2) Γιατί ?

Οι άντρες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ για διάφορους λόγους. Είναι  απαγορευμένο, είναι πιο στενά από ότι είναι στο αιδοίο και τέλος η διείσδυση από πίσω είναι μια πράξει πού δίνει εξουσία και το γεγονός αυτό ανάβει τους άντρες πάρα πολύ.

Για τις γυναίκες  το πρωκτικό σεξ είναι σε ορισμένα μέρη του πλανήτη μια μέθοδος προφύλαξης  από εγκυμοσύνες. Σε μια έρευνα στις ΗΠΑ η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια 12000 έφηβων κοριτσιών έδειξε ότι πολλά από τα κορίτσια αυτά κάνουν πρωκτικό sex για να προφυλάξουν την παρθενία τους.

Γεγονός είναι ότι:  Το ορθό έντερο (Rectum) είναι διαφορετικό από το αιδοίο δεν είναι ελαστικό και δεν έχει άκρες νεύρων εξοπλισμένες για να προκαλούν ερωτικές αισθήσεις. Αυτό όμως δεν εμποδίζει πολλές γυναίκες να έχουν δυνατούς οργασμούς κατά τη διάρκεια του πρωκτικού έρωτα.


3) Μύθος πρώτος : ότι ο μυς στον πρωκτό φθείρετε, χαλαρώνει

Ο φόβος ότι ο μυς του πρωκτού μπορεί να πάθει ζημιά  δηλαδή να χαλαρώσει έτσι ώστε να μη κλίνει άλλο σωστά προκαλώντας έτσι πρόβλημα υγιεινής δεν είναι βάσιμες. Ο πρωκτός είναι ένας δυνατός και ανθεκτικός μυς και δεν χαλαρώνει τόσο εύκολα επειδή που και που έχετε πρωκτικό σεξ.


 

4) Μύθος δεύτερος: Ο φόβος για καφέ κομματάκια και περίεργες μυρωδιές

Όσοι φοβούνται για μια άσχημη μυρωδιά και έναν εμφανή λεκέ στο κρεβάτι καλό θα είναι να παρακολουθήσει καμία πορνοταινία  με σκηνές πρωκτικού σεξ. Βλέπετε όλα καθαρά. Ένα πέος που διεισδύει στον πρωκτό δεν σημαίνει ότι τριγυρνάει μέσα στα χωνεμένα αποφάγια. Σίγουρα δεν βλάπτει όμως πριν από το sex από τον ποπό να πάει να κάνει την δουλίτσα του στην τουαλέτα. Και όποιος φοβάται για ανεπιθύμητα αποτελέσματα μπορεί να κάνει λίγο πριν ένα καλό μπανάκι η μερικές ώρες νωρίτερα να πλύνει τη τρυπούλα με χλιαρό νερό.  Αυτό ώμος θα ήταν καλό να γίνει στη μπανιέρα.


 

5) Η σημασία του λιπαντικού

Σε αντίθεση με το αιδοίο που η σεξουαλική πράξη είναι μια υγρή απόλαυση τα τοιχώματα του πρωκτού είναι πολύ στεγνά δυσκολεύοντας έτσι την διείσδυση. Για τον λόγο αυτό η χρήση λιπαντικού είναι απαραίτητη! (στο ερωτικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε διάφορα λιπαντικά για όλα τα γούστα). Η χρήση μπόλικου λιπαντικού κάνει το πρωκτικό σεξ απολαυστικό και ελαχιστοποιεί η και μηδενίζει τον πόνο κατά την διείσδυση. Προσοχή τα τοιχώματα του εντέρου απορροφούν υγρό για αυτό μη τσιγκουνεύεστε στη ποσότητα λιπαντικού που χρησιμοποιείτε. Επίσης το σάλιο δεν είναι υποκατάστατο του λιπαντικού όσες φορές και να το έχει δη ο σύντροφός σας σε ταινίες πορνό. 


 

6) Προκαταρκτικά

Τα προκαταρκτικά δεν είναι σημαντικά μόνο για αρχάριους. Πριν εισάγετε στο ποπό σας μεγάλα αντικείμενα καλό θα ήταν την ευαίσθητη περιοχή γύρο από το πρωκτό (anus) να την προετοιμάσετε. Χαδάκια, γλειψιματάκια βάλτε δαχτυλάκι - και ένα φρέσκο μπανιαρισμένο κωλαράκι. Αυτά τα διεγερτικά παιχνιδάκια χαλαρώνουν τον κανονικά πάντα σφιγμένο μυς του πρωκτού και δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για πρωκτική δράση.

Για όσους αγαπάνε τις σίγουρες λύσεις μπορεί να κάνει εξάσκηση με ειδικά ερωτικά βοηθήματα. Όπως για παράδειγμα σφήνες (butt plugs), είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να μη μπορεί να απορροφηθούν από το έντερο και να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι σφήνες μοιάζουν λίγο σαν τάπες και βγαίνουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. (μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από σφήνες (butt plugs) στο ερωτικό μας κατάστημα πηγαίνοντας στα ερωτικά αξεσουάρ στη κατηγορία ANAL.


 

7) Τα προφυλακτικά είναι απαραίτητα!

Πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη είναι ένα εισιτήριο για δυσάρεστες αρρώστιες. Το δέρμα στο έντερο είναι πολύ πιο ευαίσθητο από τα ανθεκτικά τοιχώματα του αιδοίου και έτσι πολύ πιο επικίνδυνα για μικρούς τραυματισμούς από τους οποίους μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα τα βακτηρίδια να μπουν στη κυκλοφορία του αίματος. Επίσης στο έντερο βρίσκονται ούτος η άλλος βακτηρίδια τα οποία μπορούν να προκαλέσουν στον άντρα μολύνσεις. Για τους παραπάνω λόγους υπάρχουν στην αγορά ειδικά προφυλακτικά τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά.

Προσοχή: κάτι που έχει έρθει σε επαφή με τον πρωκτό δεν κάνει σε καμία περίπτωση μα καμία να έρθει σε επαφή με το αιδοίο. Τα βακτηρίδια (koli) από το έντερο είναι σαν δηλητήριο για το αιδοίο και μπορούν να προκαλέσουν ουρολοιμώξεις και άλλες τέτοιες ανεπιθύμητες παρενέργειες.


8) Συνεννοηθείτε από πριν για τα ώρια σας

Όσο και να θέλει ο φίλος σας να ζήσει ορισμένες από τις φαντασιώσεις εξουσίας του προσπαθήστε να έχετε εσείς τον έλεγχο. Μιλήστε εκ τον προτέρων για τα ώρια σας και σταματήστε αμέσως  αν αρχίσετε να πονάτε.


 

9) Μερικές αλήθειες για το πρωκτικό σεξ

Αν και το πρωκτικό σεξ στις μέρες μας θεωρείτε και ανήκει σχεδόν στο στάνταρ σεξ μπορούν να εμφανιστούν μερικά πραγματάκια  τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ανεπιθύμητα και σιχαμερά.

-Όσο και να τηρείτε τις συνθήκες υγιεινής μπορεί να συμβεί να παρατηρήσετε πάνω στο προφυλακτικό σημάδια από κόπρανα με ανεπιθύμητες δυσοσμίες.

-μετά από το σεξ ορισμένες γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να πάνα στην τουαλέτα. Τρέξτε!

-Μικρά σκισιματάκια στα τοιχώματα του εντέρου μπορούν να προκαλέσουν αμέσως μετά την σεξουαλική πράξη πόνους κατά την διάρκεια που προσπαθείτε να ενεργηθείτε.


 

10) Κάντε το μόνο εφόσον πραγματικά το θέλετε

Κάντε το πραγματικά μόνο εάν εσείς η ίδια το θέλετε και όχι επειδή το έκαμνε και η πρώην γκόμενα του η επειδή σας λέει να το κάνετε εάν πραγματικά τον αγαπάτε η ακόμα επειδή οι φίλες σου σε κοιτούσανε με λύπηση την στιγμή που παραδέχτηκες ότι δεν έχεις ακόμη δοκιμάσει  sexαπό την πίσω πορτούλα. Για τους λόγους αυτούς κάντε πρωκτικό σεξ μόνο εφόσον εσείς το επιθυμείτε και έχετε εμπιστοσύνη στο σύντροφο σας.

Και ότι αφορά την ισότητα των φίλων, για άντρες που σας πιέζουν μπορείτε να τους το επιστρέψετε με το ίδιο νόμισμα. Σε κάθε sex shop υπάρχουν τα λεγόμενα strap-on (όπως βεβαίως και στο δικό μας εδώ κατάστημα για να κάνουμε και διαφήμιση) με τα οποία μπορείτε κάλλιστα να αντιστρέψετε τους ρόλους.

Καλή διασκέδαση!!!

Τελευταίες προσφορές
GLAMOUR GLASS CURVED BIG WAND
περισσότερα
Tiani 2 Design Edition Cerise EU
περισσότερα
LUSH MAYA SCARLET
περισσότερα
OUCH! REALISTIC LEATHER STRAP-ON 8 INCHES BLACK
περισσότερα
SATISFYER MIGHTY ONE RING VIBRATOR
περισσότερα
SATISFYER VIBES CHARMING SMILE LILAC
περισσότερα