Mailing list

Συμπληρώστε το e-mail σας ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του καταστήματος καθώς και ότι νέο υπάρχει σε ταινίες και αξεσουάρ.

Είσοδος μελών
30 Λάθη, που κάνουν οι άντρες στο Sex!

30 Λάθη


 

30 Λάθη, που κάνουν οι άντρες στο Sex!

Αυτή είναι μια λίστα με λάθη των αντρών στο σεξ τα οποία μπορείτε να τα αποφύγετε. Πρόκειται για λαθάκια που σκοτώνουν το πάθος μια γυναίκας και αν εντοπίσετε σε αυτή τη λίστα πάνω από 10 λάθη που κάνετε πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βελτιώσετε το σεξουαλικό σας προφίλ.

1)Κατά μέτωπο επίθεση στο στήθος και το αιδοίο

Πρέπει να σκεφτείτε ότι τις γυναίκες περισσότερο τις αποπροσανατολίζει παρά τις διεγείρει, όταν ένας άντρας μετά από λίγα φιλάκια ορμάει στο στήθος και το αιδοίο της. Μπορεί έτσι να μάθετε κατευθείαν πόσο όμορφη αίσθηση έχει το στήθος και το αιδοίο της αλλά ο κίνδυνος να μη υπάρξει και δεύτερη φορά είναι μεγάλος.

2) Να μη γνωρίζετε πως φιλάμε αισθησιακά

Παθιασμένα η αισθησιακά, έντονα η απαλά, το καλό φιλί είναι τέχνη το οποίο δίνει το ερέθισμα για παραπάνω. Μάθετε να φιλάτε και μάλιστα καλά. Αυτό δεν σημαίνει να βάλετε την γλώσσα σας στο στόμα της και να αρχίσετε να την περιστρέφετε σα να θέλατε να της καθαρίσετε τα δόντια.

3) Βίαιο άγγιγμα των ερωτογενών τις ζωνών

Τους άντρες τους αρέσει ένα πιο σφιχτό άγγιγμα σε αντίθεση μα τις γυναίκες, κυρίως όταν πρόκειται για το πέος μας. Εάν χρησιμοποιήσετε όμως την ίδια πίεση στην κλειτορίδα της  όπως στο πέος σας όταν αυνανίζεστε είναι σίγουρο ότι θα την πονέστε και μπορεί και να σας πετάξει από το κρεβάτι. Να θυμάστε πάντα ότι η κλειτορίδα έχει τα διπλάσια νεύρα από ένα πέος και αυτό σε πολύ μικρότερο χώρο. Για αυτό να της συμπεριφέρεστε με σεβασμό. Είναι το μοναδικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα το οποίο δεν έχει καμία άλλη λειτουργία από το να χαρίζει οργασμούς.

4) Να μη την χαϊδεύεις

Το δεύτερο μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι το δέρμα της. Μπορείτε με κάθε άγγιγμα στα διάφορα σημεία του σώματος της να προκαλέσετε μια διέγερση. Πρέπει όμως να είστε συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνετε ώστε να μεταφέρετε μια σεξουαλική ενέργεια στα δάχτυλα σας. Δεν πρέπει δηλαδή να σκέφτεστε το ποδόσφαιρο την ώρα που θα της κάνετε ένα αισθησιακό μασάζ.

5) Να κρεμαστείτε στη ρώγα της σαν να είστε κανένα νεογέννητο

Ναι το ξέρω ότι σας αρέσει αλλά αυτή έχει την αίσθηση ότι κρέμεται στη ρώγα της ένα νεογέννητο μωρό με δόντια. Γλύψτε και φιλήστε όλο το στήθος πριν φτάσετε στο σημείο της ρώγας και μετά περάστε μη την γλώσσα πάνω από την ρώγα και την θηλή. Αν της αρέσει αυτό που κάνετε θα το καταλάβετε από το γκαβλωμένο βογγητό της.

6) Να της δαγκώσετε το αυτάκι

Θα μπορούσε και να μη της αρέσει. Στην περίπτωση αυτή θα την αποπροσανατολίζατε και δεν θα την μετατρέπατε έτσι στη θεά του σεξ που νομίζατε.

7) Να της αφήσετε σημάδι στο λαιμό, σαν κανένας έφηβος

Άμα είστε πάνω από δεκαέξι, απαγορεύετε. Άμα θέλετε να ξέρετε γιατί, είστε μάλλον κάτω από δεκαέξι.

8) Να μη ξυριστείτε πριν από το σεξ

Μια ερωτική πράξη γίνετε λιγότερο καυτή, όταν περνάτε με τα γένια σας πάνω από το προσωπάκι της, αλλά τουλάχιστον θα της αφήσετε κόκκινα σημάδια για να σας θυμάται.

9) Να είναι άπλυτες οι μασχάλες και τα γενετικά όργανα

Αν κάτι είναι αποκρουστικό για μια γυναίκα τότε αυτό είναι ένας εραστής οποίος δεν φροντίζει ιδιαίτερα την προσωπική του υγιεινή.

10) Μη βιάζεστε να φτάσετε στο στρινγκάκι

Αυτό θα το κάνει ένας έφηβος που θέλει να το παίξει έμπειρος. Δώστε της λίγο χρόνο και αφήστε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους και χαρίστε το κομματάκι ύφασμα που περιτυλίγει το αιδοίο της ένα απαλό αισθησιακό άγγιγμα. Ένα ερωτικό άγγιγμα που προδίδει το τι επρόκειτο να ακολουθήσει είναι πολλές φορές πολύ ποιο ερωτικό από το να πέσετε κατευθείαν με τα μούτρα.

11) Μη πετάτε το προφυλακτικό στο πάτωμα μετά το sex

Δεν είναι και ο ποιο ωραίος τρόπος. Και μη το πετάτε στην τουαλέτα όπου θα περιπλέει για καιρώ ακόμα αλλά στα σκουπίδια.

12) Μη σταματάτε στο σημείο που αυτή θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσετε

Οι γυναίκες πολλές φορές χάνονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους διέγερσης που ξεχνούν να δώσουν κάποιο σήμα. Μπορεί έτσι απλά να ξαπλώνει ήσυχη αυτό ώμος δεν σημαίνει ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνετε. Στην περίπτωση αυτή συνήθως θα πιέσει το αιδοίο της στο στόμα η τα χέρια σας η θα μετακινήσει το σώμα της έτσι ώστε να ψάξει μια ποιο στενή επαφή με το σώμα σας παρά να σας δώσει κάποιο σινιάλο ότι προτιμάει να πάει για ψώνια.

13) Να την γδύσετε ατσούμπαλα

Δεν χρειάζεται να την φιλάτε και συγχρόνως να προσπαθείτε με το ένα χέρι να ανοίξετε το στηθόδεσμο πίσω από την πλάτη της. Είναι προτιμότερο να μη το προσπαθήστε. Επίσης από ρουχισμό που δεν καταλαβαίνετε τη και πώς βγαίνει αφήστε την καλύτερα να τα βγάλει η ίδια και  αν θέλετε να εμπλέξετε και το δικό σας χέρι ως βοηθητικό γδύστε την απαλά και αισθησιακά όχι ατσούμπαλα και μανιακά σαν να ξετυλίγατε κάποιο δώρο γενεθλίων.

14) Να γδυθείτε εσείς οι ίδιοι ατσούμπαλα

Τίποτα δεν φαίνετε πιο παράξενο η ακόμα και γελοίο από ένα άντρα με κάλτσες και εσώρουχα και ακόμα χειρότερα ένας γυμνός άντρας με κάλτσες και αν δεν καταλαβαίνετε τον λόγο, απλά σεβαστείτε το.

15) Να της βάλετε δαχτυλάκι στο αιδοίο, πριν να είναι έτοιμη για αυτό

Σε γενικές γραμμές γουστάρουν οι γυναίκες την διείσδυση όσο και οι άντρες, το οποίο βέβαια είναι ευχάριστο αν σκεφτούμε πόσο πολύ αρέσει σε εμάς τους άντρες να χώνουμε  εκεί κάτι μέσα. Αυτή θα θέλει όμως μόνο  τότε να το κάνετε όταν είναι και το timing σωστό, που σημαίνει ότι το θέλει μόνο όταν είναι αρκετά ερεθισμένη για να το απολαύσει κιόλας. Άμα χαρίσετε την κλειτορίδα της λίγη αφοσίωση θα έρθει η στιγμή που θα θελήσει να νιώσει  ένα η δύο δάχτυλα μέσα της. Όταν έρθει η στιγμή να είστε τρυφερή και ξεκινήστε με ένα δάχτυλο στο σημείο G. Βεβαιωθείτε ότι της αρέσει πριν βάλετε ακόμα ένα δάχτυλο μέσα της. Δυο δάχτυλα στο σημείο G της είναι σίγουρα αυτό που επιθυμεί. Και ασκήστε τόση πίεση όση της είναι ευχάριστη. 

16) Να τριγυρνάτε με το πέος σας γύρο από το αιδοίο της μη βρίσκοντας την είσοδο, η να ξεκινήσετε να διεισδύετε σαν μανιακή χωρίς να σκέφτεστε και την δική της διασκέδαση

Αυτό είναι κατά κανόνα η πιο ανεπιθύμητη σεξουαλική στιγμή για μια γυναίκα. Αν για οποιωνδήποτε λόγο δεν μπορείτε να βρείτε την είσοδο μη κάνετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και μη συνεχίζετε να προσπαθείτε. Πείτε της απλά να πιάσει η ίδια το πέος σας με το χέρι της και να το βάλει μέσα. Έτσι θα γλυτώσετε από την αμηχανία και θα κερδίσετε και χρόνο. Και όταν έχετε πετύχει τον πολυπόθητο στόχο και το πέος σας είναι μέσα της δείξτε και λίγη κατανόηση και για την δική της απόλαυση. Μπορεί να επιθυμεί σκληρές και γρήγορες ωθήσεις αλλά το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε σιγά και επίπεδα. Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης   θα την εξιτάρει περισσότερο αν είστε δυνατός, άντρας δηλαδή δείχνοντας της έτσι ότι ξέρετε τη κάνετε, αρχικά με προσεχτικές και απαλές ωθήσεις και στη συνέχεια με γρήγορες και δυνατές διεισδύσεις. Προσέξτε όμως αν είστε πολύ προικισμένος η αυτής το αιδοίο είναι  κοντό και εσείς διεισδύετε με δύναμη μπορεί να συμβεί να πετύχετε την Cervix της. Αυτό μπορεί να την κάνει να τσιρίξει δυστυχώς όμως όχι από σεξουαλική διέγερση.

17) Να απαιτήσετε πρωκτικό σεξ

Ναι ξέρω, σε όλους μας αρέσει η είσοδος από την πίσω πόρτα.  Αυτή όμως ίσως είναι πιο συγκρατημένη όταν πρόκειται για το κωλαράκι της, μπορεί έτσι να αισθανθεί σαν αντικείμενο του σεξ, και μπορεί αυτή η απρόσωπη στάση να μη της αρέσει. Αν πραγματικά όμως θέλετε να το κάνετε μπορείτε να της εξηγήσετε για ποιον λόγο σας αρέσει πχ. Μπορείτε να πείτε ότι σας διεγείρει πάρα πολύ όταν βλέπετε το sexy κωλαράκι της κατά την διάρκεια που κάνετε έρωτα, έτσι ίσως σας αφήσει ορισμένες φορές να το απολαύσετε και ας είναι μόνο σε ιδιαίτερες στιγμές όπως στα γενέθλια σας.

18) Να τελειώσετε, πριν ερεθιστεί αυτή η πριν αρχίσει να γουστάρει το σεξ μαζί σου

Δεν υπάρχουν πολύ άντρες που μπορούν να αντέξουν όση ώρα θα γούσταραν οι γυναίκες. Προσπαθήστε τουλάχιστον να συνεχίσετε για μερικά λεπτά ώστε να το ευχαριστηθεί και αυτή λίγο.

19) Να μη τελειώσετε καν η να χάσετε την στύση σας την ώρα που προσπαθείτε να φορέσετε το προφυλακτικό

Εάν ανήκετε στους λιγοστούς άντρες που έχουν πρόβλημα να τελειώσουν κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξεις τότε σας συνιστώ με όλο τον σεβασμό να επισκεφτείτε κάποιων σεξολόγο.

20) Να την ρωτήσετε, εάν της άρεσε

Μια τέτοια ερώτηση δεν την κάνει ποτέ ένας εραστής με αυτοπεποίθηση.

21) Να της στερήσετε την ευχαρίστηση, εάν τελειώσετε πρόωρα

Σαν άντρας θα χάσετε σίγουρα την διάθεση για sex μόλις χύσετε και μετά τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Σε αυτή την περίπτωση φροντίστε να την κάνετε να τελείωση πριν διεισδύσετε μέσα της. Έτσι θα το ευχαριστηθεί και αυτή αλλά και εσείς. Με την σημαντική διαφορά ότι δεν θα την πειράξει τόσο εάν χύσετε πρόωρα. Το να διεισδύσετε απλά μέσα της και να τον σπρώξετε μέσα έξω για λίγο, μετά να τον βγάλετε και ιάσου αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός απερίσκεπτου εραστή και ένας τέτοιος δεν θα θέλατε να είστε η κάνω λάθος.

22) Η προσπάθεια να φέρετε το κεφάλι της στο πέος σας με δύναμη

Ας το πάρουμε απόφαση, η θέλει η δεν θέλει να σας πάρει πίπα. Το να της σπρώξετε το κεφάλι της στο πέος σας δείχνοντας της έτσι να καταλάβει ότι τώρα πρέπει να ανοίξει τα χίλια της και να των πάρει μέσα, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Όταν η κατάσταση γίνει πιο καυτή και εσείς βλέπετε ότι δεν κάνει κάποια τέτοια κίνηση, ρωτήστε την απλά (θα μπορούσες να κάνεις κάτι που θα μου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση....)

23) Η Προσπάθεια να φέρετε το κεφάλι της ποιο βαθειά στο πέος σας, κατά την διάρκεια που σας παίρνει πίπα

Ναι ξέρω ότι είναι ωραία αίσθηση αλλά πρέπει να είστε προσεκτική. Ίσως δεν είναι εξπέρ σε Deep Throat. Για αυτό μείνετε μακριά με τα χέρια σας από το κεφάλι της εκτός και αν της χαϊδεύετε το μαλλάκι της κατά την διάρκεια που σας παίρνει τσιμπούκι αν και σε αυτή τη περίπτωση ο πειρασμός είναι μεγάλος να προσπαθήσετε να της κατεβάσετε το κεφάλι.

24) Να χύσετε στο στόμα της, χωρίς την έγκριση της

Δυστυχώς σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει η γεύση του σπέρματος. Εάν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν τα καταπίνουν πείτε της να συνεχίσει ως το τελευταίο λεπτό, και εσείς θα της πείτε πότε πλησιάζετε, ώστε να μπορέσει να αποτραβηχτεί και να συνεχίσει με το χεράκι της έως το τέλος. Η απόλαυση μένει για σας σχεδόν η ίδια. Εννοείτε ότι δεν επιτρέπετε να ξεχάσετε " κατά λάθος" να της πείτε πότε πλησιάζετε.

25) Να της βαρέσετε καλπαζιά στο κωλαράκι, πριν να ελέγξετε αν της αρέσει

Όσο καυτή και να σας φαίνετε η ιδέα σας, μη βαρέσετε δυνατά πριν ελέγξετε τη ν αντίδραση της με μερικά ελαφρά χαστούκια  διότι στο τέλος μπορεί εσείς να φάτε καμία μπάτσα και μάλιστα στο πρόσωπο.

26) Μη προσπαθείτε να το κάνετε όπως στις ταινίες

Μη προσπαθείτε να μιμηθείτε ότι βλέπετε στις πορνό ταινίες. Αυτούς τους λίπη κάτι, τους λύπη η κατανόηση για την γυναίκα.

27) Να την κουφάνετε γκαρίζοντας στο αφτί της κατά την διάρκεια που φτάνετε σε οργασμό

Είναι ένα λάθος που γίνετε εύκολα κυρίως στη στάση που ο άντρας είναι από πάνω, και όλος ο κόσμος πρέπει να το μάθει ότι τελειώσατε. Δεν θα σας το ξανά επιτρέψει, για αυτό θάψτε το πρόσωπο σας καλύτερα στο μαξιλάρι η κάτι τέτοιο εφόσον δεν μπορείτε να ελέγξετε ούτε τις φραστικές ούτε τις σωματικές σας εκσπερματώσεις.  

28) Να χρησιμοποιείτε μια βρόμικη γλώσσα, πριν ελέγξετε αν της αρέσει

Σε γενικές γραμμές η χρήση μιας λίγο πικάντικης γλώσσας μεταξύ ενός ζευγαριού συνήθως λειτουργεί διεγερτικά. Αν η σύντροφος σας,  σας πει από την πρώτη φορά, να της γαμήσετε το υγρό μουνάκι της, ε τότε ξέρετε. Εάν δεν συμβεί όμως αυτό αλλά εσείς θα θέλατε να συμβεί, τότε πείτε μερικές βρώμικες φράσεις και περιμένετε να δείτε τι θα βγει από τα δικά της χίλια.

29) Να ξαπλώνετε πάνω της χωρία να στηρίζετε το βάρος σας στα χέρια σας

Ένας κύριος στηρίζει το βάρος του στα δικά του χέρια.

30) Και τέλος , μετά από το Sex να μη την πάρετε για λίγο στα χέρια σας

Γι την γυναίκα το σεξ είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στην οποία νιώθει τον σύντροφο της πολύ κοντά της. Χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο να αφεθεί από το sex από ότι ο άντρας, θέλει να ξέρει ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για σας που μόλις σας έκανε το πιο πολύτιμο δώρο της. Για αυτό το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να την κρατήσετε για λίγο στα χέρια σας να την χαϊδέψετε στο διάστημα που συνέρχεστε από την σεξουαλική πράξη που ζήσατε, ακόμα και αν δεν περάσετε την νύχτα εκεί.

Τελευταίες προσφορές
GLAMOUR GLASS CURVED BIG WAND
περισσότερα
Tiani 2 Design Edition Cerise EU
περισσότερα
LUSH MAYA SCARLET
περισσότερα
OUCH! REALISTIC LEATHER STRAP-ON 8 INCHES BLACK
περισσότερα
SATISFYER MIGHTY ONE RING VIBRATOR
περισσότερα
SATISFYER VIBES CHARMING SMILE LILAC
περισσότερα