Mailing list

Συμπληρώστε το e-mail σας ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του καταστήματος καθώς και ότι νέο υπάρχει σε ταινίες και αξεσουάρ.

Είσοδος μελών
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κατά της Παιδικής Πορνογραφίας


 

Κατά της παιδικής πορνογραφίας.

 

Όταν ξεκινούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι και εμείς - το θυμάμαι σαν να ήταν χθες - στον χώρο αυτό, πρώτο μας μέλημα ήταν όχι μόνο να βάλουμε ένα λιθαράκι στην φτωχή κατά τα άλλα και όλος παραδόξως, Ελληνική αγορά, αλλά να δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο πρώτα από όλα θα υπάρχει εμπιστοσύνη πάνω από όλα και σιγουριά ότι εμείς πάνω από όλα, δεν θα διαθέταμε προϊόντα τα οποία θα ήταν αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε όσο μπορούσαμε τον συγκεκριμένο κλάδο  ίσως και την ερωτική ζωή κάποιων που ενδεχομένως να την χρειαζόντουσαν ή να παρέχουμε τα «εφόδια» για να φτάσουμε στο μέγιστο του αισθησιασμού και τα ερωτικής απόλαυσης. Η δυσκολίες ήταν πάμπολλες και δεν είναι επί του παρόντος να αναφερθώ σε αυτές, έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία τώρα, ίσως αργότερα να γίνει μια μικρή αναφορά, όχι για κανέναν άλλο λόγο, άλλα για να δείξουμε πως εν έτη 2008 η Ελλάδα, η πιο ερωτική χώρα στον κόσμο είναι ακόμα πολύ πίσω, αρματωμένη με ταμπού και προκαταλήψεις που δύσκολα, όσο μπορώ να δω τώρα, θα ξεπεραστούν.  

Το πιστεύω λοιπόν όλων όσων ασχολούνται με την εταιρεία ήταν και θα είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει η σεξουαλική προτίμηση και συμπεριφορά κανενός. Ίσα - ίσα είμαστε ανοικτοί στα πάντα και ενισχύουμε τις σεξουαλικές βλέψεις όλων εξ' αδιαιρέτου και πάντα πιστεύαμε ότι ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να έχει όποια σεξουαλική ζωή επιθυμεί, αρκεί αυτό να τον γεμίζει και να τον ευχαριστεί, να θέτει μόνος τα όρια του και γιατί όχι να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Άλλωστε αυτό πιστεύω ότι είναι και το σεξ μεταξύ δύο ή και παραπάνω ανθρώπων, να ανακαλύψει τα όρια της ερωτικής του ικανοποίησης και απόλαυσης, καθ όλα θεμιτό, ΟΜΩΣ.

Όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι και εδώ υπάρχουν όρια. Όρια για μένα απαράβατα και κατακριτέα γι αυτούς που τα ξεπερνάνε. Φαντάζομαι ότι είναι και το μοναδικό και είναι αυτό της παιδικής πορνογραφίας. Δεν θα κατακρίνω κανέναν στην παρούσα φάση, δεν είναι δουλειά μου, ότι και φυσικά είμαι αρμόδιος για να το κάνω, θέλω όμως να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο χώρος αυτός δεν δημιουργήθηκε για κάτι τέτοιο και το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα το προβάλει, πόσο περισσότερο να το πουλήσει κι όλα. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την βιομηχανία του σεξ είμαστε σαφώς αντίθετοι και κάθετοι σε οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης ανηλίκων και προσπάθεια μας είναι να το πολεμήσουμε με όποια μέσα έχουμε στην διάθεση μας. Μην ψάξετε άδικα για τέτοιου είδους προϊόντα ή ταινίες σε αυτό τον χώρο, δεν πρόκειται ποτέ να τα βρείτε. Μην αφήνετε τουλάχιστον εν γνώσει σας ανήλικους να περιηγούνται σ΄αυτό το site τουλάχιστον μέχρι να διασφαλίσουμε και μεις από την πλευρά μας με την βοήθεια προγραμμάτων, ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι προσβάσιμο σε ανηλίκους. Βοηθήστε τα παιδιά μας να διατηρήσουν ανέπαφο τον ψυχικό τους κόσμο και το αγνό βλέμμα στα μάτια τους για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται. Και αν πράγματι αυτά είναι το μέλλον μας, βοηθήστε τα ώστε κάποτε κάποια από αυτά να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.

Ξέρω ότι με το παρόν άρθρο κάποιοι θα δυσαρεστηθούνε, όμως σας κάνω πραγματικά γνωστό ότι αυτοί που θα νιώσουν δυσαρεστημένοι, σε αυτό το χώρο εδώ, μαζί με μας, δεν έχουν καμιά δουλειά.

Για τους υπολοίπους που αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα αυτής της κατάστασης και της προσπάθειας μας, να περνάτε υπέροχα και να έχετε μια ευχάριστη σεξουαλική διασκέδαση.

 

Τελευταίες προσφορές
SATISFYER LUXURY HIGH FASHION
περισσότερα
Tiani 2 Design Edition Cerise EU
περισσότερα
NAGHI NO.44 RECHARGEABLE MASTURBATOR
περισσότερα
LUSH MAYA SCARLET
περισσότερα
OUCH! REALISTIC LEATHER STRAP-ON 8 INCHES BLACK
περισσότερα
KING COCK VIBRATING DOUBLE PENETRATOR BLACK
περισσότερα